lessphp fatal error: load error: failed to find /srv/mstruijk/www/www.martijnstruijkverhuur.nl/wp-content/themes/theme47005/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find /srv/mstruijk/www/www.martijnstruijkverhuur.nl/wp-content/themes/theme47005/style.less Diensten | Martijn Struijk

Diensten

Onze diensten

Altijd de juiste markering. Daar zorgen wij voor. En dat doen wij snel, adequaat en degelijk.

Kwaliteit, duurzaamheid en precisie is voor ons vanzelfsprekend. Wat ons onderscheidt zijn korte lijnen, een zeer snelle dienstverlening en deskundig advies dat past bij uw wensen en eisen. Niets meer en niets minder.

Als jong bedrijf zijn wij trots op de prettige samenwerking met onze klanten, waarbij vertrouwen en tevredenheid hand in hand gaan. Onze korte lijnen markeren de juiste.

De juiste markering

We brengen belijning en markering aan op openbare wegen en diverse (bedrijfs)terreinen door heel Nederland.

Deze markeringen zijn altijd het resultaat van vakkundig advies en directe samenwerking. Naast het aanbrengen van nieuwe markeringen, onderhouden wij ook bestaande markeringen.

page3-img1

Recent werk

Oplaadpunt

Op steeds meer parkeerplaatsen komen oplaadpunten. Ook bedrijven stellen vaker een oplaadpunt ter beschikking aan hun bezoekers of het eigen personeel.

Voor de elektrische fiets maar ook voor de elektrische auto worden duidelijke herkenbare markeringen aangebracht. Niets is vervelender als je een elektrsiche auto rijdt en je accu's zijn bijna leeg. Het is al helemaal vervelend als de parkeerplaats voor elektrische auto's wordt gebruikt door een niet elektrische auto. Met een Oplaadpunt Markering laat u zien waar u als organisatie voor staat en geeft u een duidelijk en zichtbaar signaal af aan de elektrische rijder. U maakt het elektrisch rijden aantrekkelijker en gemakkelijker.

Dus nooit meer fout parkeerders of bezoekers met een lege accu!

Bekijk onze projecten