lessphp fatal error: load error: failed to find /srv/mstruijk/www/www.martijnstruijkverhuur.nl/wp-content/themes/theme47005/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find /srv/mstruijk/www/www.martijnstruijkverhuur.nl/wp-content/themes/theme47005/style.less Thermoplast | Martijn Struijk

Thermoplast

Lange levensduur, uitstekende reflectie

MWenst u slijtvaste markeringen met een lange levensduur? Het materiaal thermoplast is hiervoor uitstekend geschikt. Thermoplast is duurzaam en biedt goede stroefheid en reflectiewaarden gedurende de hele levensduur van de markering. Die levensduur loopt op – afhankelijk van de verkeersintensiteit – tot ongeveer zes jaar.

Thermoplast is een kunststof die bij verhitting (circa 180 graden) vloeibaar wordt. In deze vorm is thermoplast eenvoudig aan te brengen op asfalt met behulp van een machine of via mallen. Het materiaal is zeer stroef en reflecteert uitstekend dankzij de toevoeging van onder meer glasparels. Thermoplast markeringen zijn ook prima aan te brengen op beton als de ondergrond met een speciale hechtprimer wordt geprepareerd.

Voordelen:

page3-img2