Martijn Struijk Verhuur

Diensten

Altijd de juiste markering. Daar zorgen wij voor. En dat doen wij snel, adequaat en degelijk. Kwaliteit, duurzaamheid en precisie is voor ons vanzelfsprekend. Wat ons onderscheidt zijn korte lijnen, een zeer snelle dienstverlening en deskundig advies dat past bij uw wensen en eisen. Niets meer en niets minder.

Als bedrijf zijn wij trots op de prettige samenwerking met onze klanten, waarbij vertrouwen en tevredenheid hand in hand gaan. Onze korte lijnen markeren de juiste.

Belijning en markering op openbare wegen

De juiste markering

We brengen belijning en markering aan op openbare wegen en diverse (bedrijfs)terreinen door heel Nederland.

Deze markeringen zijn altijd het resultaat van vakkundig advies en directe samenwerking. Naast het aanbrengen van nieuwe markeringen, onderhouden wij ook bestaande markeringen.

Wij verbinden wij wegen met wegen, land met land en mensen met mensen.

Infra

Miljoenen mensen doorkruisen ons land tot in elke uithoek in auto’s, treinen, op fietsen of te voet. Ze willen veilig en comfortabel naar hun bestemming. Daarom verbinden wij wegen met wegen, land met land en mensen met mensen.

We werken voor opdrachtgevers in de aannemerij, de overheid, maar bijvoorbeeld ook voor evenementenorganisaties. Ons motto? Uw veiligheid, onze zorg. Wij staan voor u klaar. Voor de invulling van verkeersmaatregelen, aanbrengen van markeringen en de verhuur van materiaal. Het ontwerpen, realiseren, beheren en onderhouden van grootschalige moderne markeringsvoorzieningen is specialistenwerk.

We ondersteunen u ook tijdens uw project of evenement, zodat u veilig uw werk kunt doen. Of wij stellen een verkeers- en vervoersplan voor u op.

Met markering krijgt u de nodige structuur en routing, wat zorgt optimaal en veilig gebruik.

Industrie

Optimale en veilige inrichting

Wij zijn specialist in het aanbrengen van belijning. Daarnaast kunnen wij u ook voorzien van een gedegen advies. In dit advies geven we onder andere aan hoe uw bedrijfshal met behulp van belijning zo optimaal, maar ook zo veilig mogelijk ingericht kan worden.

Hierbij moet u denken aan:

  • Arbo- en zebrapaden, waardoor mens en machine gescheiden worden.
  • Opstelvakken en cijfers om de logistiek in goede banen te begeleiden.
  • Figuraties die vanwege de beeldvorming in één oogopslag duidelijk maken wie bijvoorbeeld voorrang heeft.
  • Een productieomgeving voorzien van “Glow in the Dark” markering, zodat bij calamiteiten het gebouw snel en veilig ontruimd wordt.

We hebben een breed assortiment aan kwalitatief goede producten met ieder zijn eigen unieke eigenschappen. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat het juiste product op de juiste locatie wordt toegepast. Waardoor de belijning op een zo hoog mogelijk kwalitatief niveau wordt aangebracht.

Veilig je weg vinden

Parkeren

Goede wegmarkeringen zorgen ervoor dat iedereen dankzij die wegmarkering veilig zijn of haar weg kan vinden in een parkeergarage.

Om ervoor te zorgen dat iedereen veilig zijn of haar weg kan vinden in een parkeergarage of op een parkeerplaats is een goede wegmarkering noodzakelijk. Lijnen, pijlen, zebrapaden, haaientanden, nummeringen en symbolen zorgen voor een duidelijke routing en plaatsaanduidingen in parkeergarages en op parkeerplaatsen.

Milieuvriendelijk en duurzaam

SPORT EN SPEELBELIJNING

Sport, speelmarkeringen en speelbelijning dagen kinderen uit (om samen) te spelen en te bewegen, dit is belangrijk voor ontwikkeling van het kind.

Onze kleurrijke permanente sport en speelmarkeringen / speelfiguratie / speelbelijning zijn bewezen producten. Ze zijn eenvoudig op bestaande verharding aan te brengen. Onze belijningen en speelmarkeringen zijn milieuvriendelijk en duurzaam.

Openbare ruimte

Reiniging

REINIGING

Grond-, weg- en markeringswerken zijn prachtig als ze aangebracht zijn, maar dienen soms gereinigd te worden. Bijvoorbeeld als u een nieuwe markering wilt op oud straatwerk wilt. Wij maken de benodigde oppervlakte dan grondig schoon zodat wij daarna een nieuwe markering voor u kunnen aanbrengen.

Oplaadpunt markering

OPLAADPUNT

Voor de elektrische auto worden duidelijke herkenbare markeringen aangebracht. Niets is vervelender als je een elektrische auto rijdt en je accu’s zijn bijna leeg. Het is al helemaal vervelend als de parkeerplaats voor elektrische auto’s wordt gebruikt door een niet elektrische auto.

Met een oplaadpunt markering laat u zien waar u als organisatie voor staat en geeft u een duidelijk en zichtbaar signaal af aan de elektrische rijder. U maakt het elektrisch rijden aantrekkelijker en gemakkelijker. Dus nooit meer fout parkeerders of bezoekers met een lege accu!

IN CONTACT KOMEN?

Stuur ons een bericht