Martijn Struijk Verhuur

Over ons

In Nederland en België

Wegbelijningen en markeringen

In Brakel is Martijn Struijk verhuur gevestigd. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbrengen van wegbelijningen en allerlei markeringen. Ons werkgebied strekt zich uit in heel Nederland en België. Wij verzorgen deze diensten voor onder andere gemeenten, aannemers, scholen en bedrijven.

Door het gebruik van gecertificeerde merken verf en thermoplasten bereiken wij een degelijk en duurzaam resultaat. Om de verf goed te laten hechten hebben wij de beschikking over een waterdruk unit welke met een druk van 300 bar de ondergrond grondig kan reinigen en eventuele oude belijning en mos kan verwijderen.

EEN JUISTE WEGBELIJNING STAAT GARANT VOOR OPTIMALE VEILIGHEID

Veiligheid in de infra

Een juiste wegbelijning staat garant voor een optimale veiligheid. Aan de hand van de wensen en behoeften van de opdrachtgever stellen wij een plan van aanpak op zodat het beste resultaat bereikt kan worden. Met een ervaring van meer dan 22 jaar beschikken wij over de juiste expertise om u goed van dienst te kunnen zijn. Onze adviezen zijn altijd gebaseerd op maatwerk.

Wegmarkeringen parkeergarages

Wegbelijningen in parkeergarages dienen om de looppaden naar de uitgang aan te geven. Hierdoor kunnen voetgangers veilig de parkeergarage verlaten. Ook worden symbolen aangeraden als zebrapaden en haaientanden.

Oplaadpunten voor elektrische auto’s

Er komen steeds meer elektrische auto’s. Dit vraagt om oplaadpunten. Deze richten wij ook voor u in.

EEN JUISTE WEGBELIJNING STAAT GARANT VOOR OPTIMALE VEILIGHEID

Belijning in fabrieken

Belijning in fabrieken heeft een aantal verschillende doelen. Aan de hand van de schets van de klant stellen wij het doel van de belijning vast. Dit kan als doel hebben om voor de aanwezigen de juiste paden aan te geven zodat zij niet te dicht in de buurt van machines komen.

De looproutes worden duidelijk aangegeven door een felgekleurde belijning. Ook de routes van heftrucks en de opslagplaatsen van pallets waar deze gecodeerd worden opgeslagen worden desgewenst voorzien van belijning. Nooddeuren dienen altijd vrijgehouden te worden. Ook hiervoor is de juiste belijning altijd een duidelijk signaal. Markeringen dienen ook om voorrangsregels aan te geven.

DEZE ZIJN NOC*NSF GOEDGEKEURD

Sportbelijning en speelbelijning

Voor sportvelden brengen wij de benodigde belijningen aan. Deze zijn NOC*NSF goedgekeurd. Alvorens wij de belijning aanbrengen wordt ons concept door deze instantie beoordeeld en na de realisatie volgt een eindkeuring. Deze sportbelijning vraagt om een grote vakkennis en is daarom een project wat alleen door specialisten uitgevoerd kan worden.

Ook scholen zijn bij ons aan het juiste adres voor het aanbrengen van schoolpleinbelijningen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het realiseren van mini rotondes.

ALLE WERKZAAMHEDEN VOEREN WIJ ZELF UIT

Eigentijds materieel

Voor het aanbrengen van wegbelijningen beschikken wij over modern materieel om zo alle werkzaamheden zelf uit te kunnen voeren. Wij hebben een eigen afzettingswagen, de juiste bebording, schrikhekkens en afzetkegels die voldoen aan de huidige normen.

Zoekt u dus een professioneel bedrijf dat alle wegbelijningen en markeringen voor u kan verzorgen en hecht u waarde aan een hoge kwaliteit tegen een scherp tarief? Zoekt u dan niet verder. U heeft ons tenslotte al gevonden. Neemt u vandaag nog contact op voor alle mogelijkheden.

BENT U DUS OPZOEK

Naar de juiste markering?

Bent u dus op zoek naar een bedrijf dat markeringen op maat maakt? Zoekt u dan niet verder. U heeft ons tenslotte al gevonden. We brengen belijning en markering aan op openbare wegen en diverse (bedrijfs)terreinen door heel Nederland.

IN CONTACT KOMEN?

Stuur ons een bericht